Slide 8
Slide 7
Slide 6
Slide 5
Slide 4
Slide 3
Slide 2
Slide 1
Emiel CopiniEmiel CopiniProjectleider, e.copini@keunstwurk.nl

Emiel Copini is opgeleid als filmwetenschapper en heeft zich vanuit zijn onderzoek gespecialiseerd in de ontwikkeling van betekenisvol geïntegreerd kunst- en cultuuronderwijs in het VO. Hierin gaat het hem altijd om cocreatie, tussen docenten onderling, maar ook tussen de school en de culturele omgeving van de school. Als docent bij de Master Kunsteducatie van ArtEZ en bij de Willem de Kooning Academie werkt hij met kunstdocenten uit PO, VO, mbo en hbo. Vragen waar hij zich als adviseur en onderzoeker op richt: wat voor rol is er weggelegd voor artist educators in de huidige tijd; hoe kunnen we innovatie en experiment in het onderwijs(systeem) mogelijk maken; en hoe kunnen we creativiteit en kritisch denken elkaar daarin laten versterken? Hij wordt vooral enthousiast van het werken in en met de onderwijspraktijk en moedigt daarin het gezamenlijk onderzoekend leren aan, maar ook het denken in mogelijkheden vanuit het cultureel bewustzijn van de opgroeiende mens.

Loura MarchalLoura MarchalAdviseur Kunst- en Cultuuronderwijs VO,

Binnen ons team werken docenten met jarenlange ervaring in het voortgezet onderwijs. We zijn geen buitenstaanders maar kennen de praktijk en de waan van de dag op het terrein van het cultureel bewustzijn, vakoverstijgend werken, teamontwikkeling, ontwikkeling van een doorlopende leerlijn kunst- en cultuuronderwijs vanuit maatwerk Provinciaal en landelijk netwerk. Loura is een docent die het cultureel onderwijs door en door kent, en neemt je graag mee in alle details.

Joey SmitJoey SmitProjectondersteuner Multimedia, info@kangaroovisuals.nl

Joey is vierdejaars student Communicatie en Multimedia Design. Als multimedia expert ondersteunt hij Emiel en Loura op verschillende gebieden. Hij denkt inhoudelijk mee over projecten en de multimediale invulling hiervan. Tijdens zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in filmproductie, communicatie en projectmanagement. Met zijn eigen bedrijf Kangaroo Visuals produceert Joey content voor VOCO.

Team VOCOTeam VOCOkaravaan@keunstwurk.nl

Ons team staat samen sterk. We delen onze expertise graag met jou!